sâmbătă, 12 decembrie 2015

Paine de casa

Trec prin momente in care fac paine mai simpla si mai putin avangardista. "Poporul" a cerut mai multe paini feliabile si mai putine paini care dau bine in poze. :))


3 comentarii:

  1. Marius bonsoir et bien bravo et encore bravo
    je voudrais bien être avec toi et tu me montrerais ta technique
    quel bonheur je trouve

    gros bisous

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi nu inteleg cum de nu iti raman crude la mijloc si ce ingrediente folosesti. Mie imi raman :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le coc 45-50 de minute. Imi e greu sa stiu ce ar trebui facut cu informatiile oferite in comentariu.
      Ingrediente: faina 1 kg, apa doua cani (nu pline ochi, cred ca 450-500 ml), ulei doua-patru linguri, zahar 4 lingurite, sare 2 lingurite, drojdie 50-60 de grame.

      Ștergere