luni, 30 septembrie 2013

Praful lunii septembrie

Am facut acum vreo 5 zile aceste poze, la Sala Palatului si pe bulevardul Magheru. Praful de pe masini mi se pare extrem de elocvent, un adevarat atestat al poluarii si mizeriei din Bucuresti. Autoritatile locale sunt de fapt mari dezvoltatori imobiliari pe bani publici ai mizeriei la pret de lux. Daca ar exista institutii necorupte ale statului, locul acestor autoritati s-ar schimba foarte brusc de la primarii la puscarii, pentru toate abuzurile si hotiile comise cu banii publici in total dispret fata de cetatean.

Dupa cum am mai aratat anterior, soferii au renuntat de mult sa-si mai spele masinile, pentru ca a doua zi arata la fel si spalatul este inutil, insemnand doar bani aruncati.

In aceste zile capitala se afla sub cod portocaliu de ploaie. Este singura modalitate prin care Bucurestiul mai poate fi curatat de prafaraie, rahati, scuipati si vome.


Atat timp cat gunoaiele sunt la putere, Bucurestiul va ramane o mare mizerie. Cine ar trebui sa constate mizeria si poluarea din Bucuresti si sa traga autoritatile locale la raspundere? Aparent, nicio institutie a statului. Este normala aceasta situatie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu