joi, 13 decembrie 2012

Trotuariada USL

Pe vremea lui Videanu si a PDL-ului era borduriada. USL-ul a trecut la nivelul urmator: trotuariada. Doar din asfaltari nu se facturau suficienti bani publici (taxe), asa ca s-a trecut la placarea trotuarelor cu tot felul de dale. Mergand din Piata Amzei pana pe la Inter, am putut vedea cum se cheltuie discretionar banii publici incasati din taxele cetatenilor. Se stie ca guvernul tocmai a aprobat posibilitatea maririi taxelor locale cu 16%. Adica muncim la mai mult la... stat. Sau oricum platim mai mult, chiar si fara locuri de munca si venituri, la statul capitalist centralizat romanesc.

Uimitor cum taxele cresc intotdeauna. Uimitor cum veniturile cetatenilor scad intotdeauna. Uimitor cum cetatenii produc mai mult pentru la fel de putin.

Pacat ca nimeni nu are curajul sa mareasca taxele cu 100%. Sau sa faca taxele direct 100%. Ar fi "minunat" ca autoritatile sa poata arunca din taxe cetatenilor o coaja de paine uscata si in acelasi timp sa poleiasca cu aur trotuarele mizerabile din Bucuresti.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu