vineri, 19 septembrie 2014

Bucuresti 555: Targul National al Mierii 2014: "branza" buna in burduf de... cocina

Targul National al Mierii, editia a 11-a, care se desfasoara intre 19 si 21 septembrie 2014, s-a pregatit "cum se cuvine", atat pentru expozanti, cat si pentru public.

Desi, conform sursei http://www.icdapicultura.ro/extensie/targul_national_al_mierii/targul_national_al_mierii_editia_a_11_a_1921_septembrie_2014.html,

"vineri,19 septembrie, după deschiderea targului, care va avea loc la ora 10.00, vom desfasura şi un simpozion jubiliar - Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură - 40 de ani de existenţă, manifestare ce se doreşte a fi o nouă ocazie de a evidenţia istoria, prezentul şi perspectivele unui sistem integrat de cercetare, dezvoltare şi producţie în apicultură, dar şi rolul acestuia în apicultura românească actuală",

organizatorii nu s-au jenat sa tranteasca targul in jegul obisnuit.

Mai mult, conform sursei http://www.aca.org.ro/evenimente/targul-national-al-mierii/targul-national-al-mierii-editia-a-11a-1921-septembrie-2014.html,

"Taxa de participare la Târgul Naţional al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masă, scaun) este de 450 lei, inclusiv TVA.".

Adica taxa de participare a crescut de la 372 lei la 450 lei pentru cele 3 zile ale targului.

Conditiile concrete oferite de organizatori, praful abundent si bataia de joc se pot "admira" in cele 36 de fotografii de mai jos, facute tot azi, 19.Septembrie.2014, si oferite pentru o corecta informare pe care televiziunile aservite puterii nu o fac.

Altfel, se stie ca la piata suntem sfatuiti sa nu cumparam de pe jos. N-as zice ca aici e o mare diferenta.




































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu