miercuri, 28 noiembrie 2012

Bucurestiul campaniei electorale (7). La Universitate

1. "Cine-a pus buticu-n drum, ala n-a fost om nebun", ar spune cantecul adaptat situatiei. A fost cel mult un nesimtit cu pile, un mare contribuabil la statul de spaga, un mic contribuabil la statul de drept.
2. Trotuarul spre Inter.
3. Acelasi trotuar spre Inter. Bine ca nu trec prea des pe aici. Rau ca totusi mai trec pe aici.
4. Cel mai tare trotuar! Pe stalp sunt niste afise legionare. Nimeni dintre cei in drept nu a vazut nimic, nimeni dintre cei in drept nu le indeparteaza de acolo. Eu le-am sters totusi din imagine.
5. S-a inaugurat inutila parcare subterana (este pe jumatate din parcarea subterana de la Inter, care, la randul ei, este pe jumatate goala!). Adica s-a taiat panglica inainte de alegeri desi nu s-a terminat lucrul in zona.
6. Creste valoarea adaugata a zonei!
7. Deci asta e firma care insalubrizeaza zona?
8. Materialele nu puteau fi depozitate pe pamantul din poza precedenta, era musai sa se distruga cat mai repede pavimentul nou amplasat, doar trebuie facturati alti bani publici pe alte lucrari de re-reabilitare. In acest fel "edilii" aroganti si cinici jefuiesc si isi bat joc de banii nostri in forma continuata!
9. Si aici sunt banii nostri, de aceea "nu sunt bani".
10. Mihai Viteazu, Partidul Social "Demo" si EuroWC (vechi, nou si ultramodern).
11. Utilaje si materiale pe noul paviment, pentru o degradare cat mai rapida si pentru aruncat alti bani publici pe o noua lucrare!
12. Altfel spus, punand in ecuatie, Edili = vandali + hoti.
13. A meritat toti banii, nu-i asa? Nu stiam eu de ce s-a facut TVA 24%...
Pozele au fost facute pe 23.11.2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu