duminică, 24 ianuarie 2016

Incep sa dispara parti din noul gard de pe marginea Dambovitei

Din motive aparent obscure sau din dorinta directa de a mai factura niste bani publici aiurea, autoritatile locale din Bucuresti au decis schimbarea vechiului gard de pe malul Dambovitei (care se afla intr-o stare foarte buna). Dupa care, intr-un timp relativ scurt, intr-unul sau doi ani, "opera" "edilitara" a inceput sa se degradeze rapid. Oricum era realizata cam in bataie de joc. Cred ca "edilii" si-ar dori sa schimbe gardul de pe marginea Dambovitei anual, sa reasfalteze anual, sa schimbe mobilierul stradal anual. Si asa mai departe.

Probabil ca daca romanii aveau salarii occidentale, atunci autoritatile locale ar fi facut aceleasi operatiuni "edilitar"-financiare lunar.

Nu am remarcat nici cea mai mica dorinta a autoritatilor locale bucurestene de a ingriji, intretine sau conserva vreo lucrare publica din Bucuresti. Cu cat se distruge si se degradeaza totul mai repede, cu atat exista mai multe pretexte de majorat taxe si de aruncat alti bani publici in buzunarele partenere interesate.

Se ocupa cineva (dintre autoritati) de intretinerea acestui gard si de prevenirea distrugerilor in Bucuresti? Nu cumva chiar autoritatile se ocupa cu distrugerea periodica pentru a avea mereu de "lucru"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu