marți, 4 martie 2014

Paine de casa

Am vrut sa fie colorata in verde aceasta paine. Ceea ce nu s-a intamplat. Am fiert spanac in apa, apa s-a inverzit, am folosit apa verde la prepararea painii dar rezultatul nu este multumitor. Poate ca ar trebui sa fac un concentrat mai puternic, poate sa las si ceva spanac in apa fiarta. Mai incerc.

7 comentarii:

  1. Si nu-i afecteaza gustul? Oricum colorantii naturali sunt slabi, dar decat chimicale mai bine paine de culoare normala si gata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Practic nu am simtit o diferenta la gust. Asa cum am spus, o sa incerc sa fac ceva cu un concentrat mai puternic de spanac. Daca se schimba culoarea o sa se vada, daca se schimba gustul o sa spun. Eu imi doresc sa se schimbe culoarea in ceva mai verde, pentru ca o paine mai rosiatica deja stiu sa fac. Desigur, culoarea trebuie sa fie data de ceva natural.

      Ștergere
  2. Ja szpinak lubię, więc i w chlebie by mi smakował. Pozdrawiam.
    Îmi place spanac, și pâine ca să-mi-l gust. A ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius bonsoir que c'est beau et c'est très bon c'est mon petit doigt qui vient de le dire
    c'est dommage que je sois trop loin tu sais
    car j'aimerai bien savoir le faire
    et en plus c'est tellement beau
    Bravo Marius
    tu n'en vends pas dans ton pays!!!!!!!!!!! bisou

    RăspundețiȘtergere
  4. Je te souhaite une belle journée il fait très froid ici bisou

    RăspundețiȘtergere
  5. Je repasse te dire bonjour et je vais préparer des churros si j'y arrive et si je trouve assez de temps
    car je prépare une quiche aux oignons et une pizza au jambon
    bisou MARIUS

    RăspundețiȘtergere